Stichting Het Vergeten Kind

Kleine Denkers is een onderneming met een maatschappelijke missie. Fijn opgroeien is niet vanzelfsprekend voor elk kind. Daarom gaat een deel van de omzet van Kleine Denkers naar een goed doel. Zo willen we een bijdrage leveren aan het fijn opgroeien van zoveel mogelijk kindjes.

Gijs Gekko steunt Het Vergeten Kind

Corona treft iedereen. Maar er zijn er ook veel kinderen voor wie corona dubbel zo moeilijk is. Deze kinderen hebben juist nu onze hulp extra nodig. Daarom gaat een deel van de opbrengst van het boekje GIJS GEKKO “Een knuffel op Afstand” naar stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in om deze kinderen te helpen, nu in tijden van Corona maar ook in de toekomst.

Hartenhuis
Meer over de stichting Het Vergeten Kind

In Nederland wonen de gelukkigste kinderen ter wereld. Maar dit geluk geldt helaas niet voor alle kinderen in ons land. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen van hun ouders waar kinderen niets aan kunnen doen maar waar ze wel de dupe van zijn. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn en strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind kan voelen.

Wil je geen bestelling plaatsen, maar alleen doneren? Dat kan natuurlijk ook. Ga nu direct naar onze actiepagina en doneer!